Очаква се да отвори врати нова сграда на здравето и науките

Очаква се да отвори врати нова сграда на здравето и науките. Една от последните стоманени греди в изграждането на новата сграда на здравето и науките на Victor Valley College беше поставена в петък, това се състоя на кратка церемония.

Председателя на Съвета на настоятелите д-р Роджър Вагнер, и други важни личности бяха поканени да подпишат бяла стоманена стълба, която е логото на колегията.

„Гредата беше поставена в сърцето на сградата, защото д-р Реди е кардиолог,“ каза говорителят на ВВК Робърт Сюъл.

Строителни служители на Balfour Beatty описаха значението на церемонията и казаха, че винаги се поставя американското знаме на върха на светлинния сноп като традиция.

Новата сграда се намира на западния край на кампуса, а първата копка беше направена през май миналата година. Очаква се бъде завършена през май и да бъде открита за класове през есента, предаде Асошиейтед прес колеж.

„Ние сме просто на няколко месеца разстояние от възможността да кажем, че сме готови и завършени, така че това е вълнуващо“, заяви Вагнер. „Това показва нашият напредък и като и нуждата ни от нови съоръжения и промяната в технологиите. Това е просто едно чудесно допълнение към нашая красив кампус. “

Вашият коментар