Отваря врати нова хуманитарна сграда в Сонора

Отваря врати нова хуманитарна сграда в Сонора. Докато мнозинството от проектите по Мярка Бонд бяхаспряни заради съдебни спорове, гимназията в Сонора може да започне строителството по сграда за хуманитарни науки веднага.

Този проект ще струва около $ 2.4 милиона. „Отиваме да разгледаме офертите на изпълнителя, през следващата седмица“, казва д-р Майк Маккой, върховен началник на Сонора. „И се надяваме, че ще се възложи изграждането на обществена поръчка за хуманитарни науки на 20 януари в нашата редовно насрочена среща.“

Маккой казва планове за подобрения стадион и нов Аква център остават в режим на задържане. Както беше съобщено по-рано, дело бе заведено от група граждани срещу School Bond Abuse. Това основно оспорва как водния център бе избран като проект с мярка J, както и дали то е било направено по законен начин.

„Ще направим всичко възможно да има изслушване в рамките на няколко седмици“, добавя д-р Маккой. „Местен Съдията от Върховния съд ще разгледа документите и ще води самото делото.“

Що се отнася до хуманитарната сграда, която се очаква ще отнеме около 300 дни, за да бъде завършена, ако строителството започне по-скоро, сградата се очаква да бъде готова по някое време през късната есен.

Вашият коментар