Съвременните метални пощенски кутии за входове – много наименования, едно предназначение!

Първите метални пощенски кутии за входове вярваме, че са били инсталирани през далечната 1653 г. в Париж. Пощенски кутии (известни още като кутии за събиране, за пускане, за писма и т.н.) представляват просто една физическа кутия, предназначена за една единствена цел – обмен на писма, транспортирани от местните пощенски куриери. Терминът пощенски кутии се свързва и най-вече с частните пощенски кутии, чрез които осъществвяваме разнообразна кореспонденция.

Пощенски кутии, кутии за писма или просто поща – имат най-различни имена и се предлагат в широка гама цветове, дизайн и размери. Ние сме се специализирали в производството и продажбата на пощенски кутии, с голямо разнообразие и доставка.
С изработката на нашите пощенски кутии гарантираме отлична защита и устойчивост на климат и ръжда.

В Каракашев и Син ЕООД ще намерите широка гама на метални пощенски кутии, кутии за писма или просто – пощи, с различни размери и форми, произведени по най-високите стандарти. Независмо дали търсите пощенски кутии, които да поставите пред вратата на жилището си, или имате нужда от банка с пощенски кутии за жилищна сграда, ние можем да намерим решението за вас! Нашите пощенски кутии за входове са атрактивни, модерни и са фантастична придобивка за всяко домакинство!

Вашият коментар