Издигане от пепелта в Mansfield

Септември 2011 пожар опустошава две сгради за многократна употреба в Mansfield и Washington street, нова сграда ще се появи на това място- и това ще започне от понеделник.

Архитект Joseph L. Luna, чиято компания е със седалище в Денвър, каза, че има 14 предварително изработена модулни парчета поставени на мястото им за образуване на горните два етажа на сградата, предназначена за жилища.

На първия етаж, модулните парчета са изработени от Leonardo Sousa по традиционни методи. Седемте модулни секции бяха специално изградени за спецификациите на Luna от KBS. KBS имаше екип в Gloucester най-малко от 30 души, като се използваше и един висок, 275-тонен кран, за да вдигне на парчета на мястото, тъй като те бяха доставени на бордови камиони. Модулите са пристигнали миналата седмица. Всеки модул е 16 фута широк и 45 фута дълбок.

Luna оглежда сградата, тъй като започва бързо сглобяване в понеделник. Santo, собственика на имота, също наблюдаваше. „Това ще страхотно“, каза на Santo. „Това е добре организирано и добре замислено.“Новата сграда, каза още той, че това ще бъде едно приятно допълнение към квартала.“

Вашият коментар