Избора на врати е едно от най-важните неща за формирането на интериора и красотата на вашия дом!

Каракашев и Син Еоод предлага богата гама от външни и вътрешни врати за вашия дом или офис. Ние имаме квалифициран персонал който е на разположение 7 дни в седмицата за да Ви помогне с избора на врати за вашия дом.
Каракашев и син предлага най-добрите врати на българския пазар. Ние продължаваме да разширяваме нашата гама за включване на настоящите тенденции и използване на най-новите технологии.
Нашия дом е нашата крепост. Нашите врати ще изглеждат не само страхотно в дома Ви, но те предлагат по-широк спектър от ползи, като например намаляването на разходите за отопление, повишаване на сигурността и в много случаи ще се повиши стойността на вашия дом.

Когато посетите нашите магазини ще намерите широка гама от врати на показ. Имаме външни и вътрешни врати в най-различни стилове, размери и облицовки. Има врати, които могат да бъдат оцветени в избран от вас цвят. Ние също имаме широка гама от врати, които се доставят в предварително завършен вид, така че не е нужно да се притеснявате за боядисване, което спестява време и пари.

Вашият коментар