Блиндирани Врати

Врати и Решетки от производител Каракашев и Син ЕООД

Производство на блиндирани врати с 25 години опит!

Качествени блиндирани врати от Каракашев Син ЕООД

Определено все още голяма част от жилищата в България имат сериозна нужда от подмяна на настоящите входни врати за апартаменти, на къщи, на офиси с по-здравите и сигурни – Блиндирани Врати ( метални врати ).

Висококачествени врати на Изгодни Цени

Преди години добрите и стилни блиндирани врати ( метални врати ) струваха доста скъпо и не всеко семейство можеше да си ги позволи. Но през времето на така нареченото планово строителство в държавата на панелни жилищни сгради – за входни врати за апартаменти общо взето се поставяха врати направени от двупластов шперплат, отстоящи един от друг с хартиена ( картонена ) изолация. Сами си направете сметката дали тези врати биха защитили достатъчно добре вашия дом. И до колко лесно могат да бъдат разбити от вандали и крадци.

Още за нашите блиндирани врати:

Също така трябва да се има предвид това, че дървените врати ( талашитените врати ) лесно се поддават на атмосферни влияния. Дъжд, вятър, влага не биха намалили техния живот на екслоатиране. Затова чисто и просто можем да заключим, че тези врати не са никак подходящи за Ваши входни врати. Защото с две думи те могат много лесно да се поддадът на насилствен натиск и не биха могли да топлоизолират достатъчно ефективно вашия дом. Ето затова решението е само едно – взимате нашите висококачествени блиндирани врати. Като ги използвате за Ваши входни и всичките Ви проблеми относно изолация на топлината в жилището и здравината, и сигурността на вратата биха се решили.

Богат избор на врати

„Каракашев и Син” ЕООД предлага стилни врати блиндирани  ( метални врати ) в доста голям гама от цветове, размери, вид и цени. Всеки един клиент може да получи желаната врата за своя дом. Ние сме производители на блиндирани врати с около 20 години опит в бранша. Затова трябва да знаете, че монтирането на нашите врати блиндирани се извършва от наши квалифицирани специалисти. Специалисти, който ще дойдат лично до Вашето жилище да вземат точните размери за желаните от Вас врати, метални решетки или метални пощенски кутии.

Монтаж на вратите

Ние бързо и лесно ще извършим дейността по монтаж на вратите. Като трябва да се има предвид, че нашите метални блиндирани врати са подходящи за всякакъв вариант и размер отвори. Както за тухлени така и за бетонни стени. Нашите метални блиндирани врати са избирани и предпочитани както от клиентите на едро (пример: големите новопостроени сгради на територията на цялата държава), така също и от клиенти пазаруващи на дребно ( семейства, офиси и т.н. ). Също така можем да отбележем, че все повече от българските домакинства, които използват старите дървени врати ( дори и стари метални врати ), започват да се ориентират към по-доброто качество и решение, т.е. да си поставят качествени метални блиндирани врати.

БЛИНДИРАНИ ВРАТИ НА КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕТАЛНИТЕ БЛИНДИРАНИ ВРАТИ НА КАРАКАШЕВ И СИН ЕООД!?

Защото нашите блиндирани вратиметални вративходни вративрати за мазетаметални решеткиметални пощенски кутии за входовеврати за апартаменти и т.н. са от световно качество и нашата фирма е с традиции в производството на метални блиндирани врати от 1993 г.

Още за нашите метални врати …

Вземете правилния избор и не купувайте некачествени метални врати

Също знайте, че българския пазар на врати е пренаситен с накачествени и недълготрайни врати блиндирани. Затова се замислете какви врати блиндирани си избирате. Дали трябва да пестите пари за вашата сигурност и спокойствие! Знаем, че всеки от вас иска максимално да защити собственото си жилище и се вълнува от безопасността на своите близки!

Нашите врати са конструирани от специалисти-дизайнери

Друг фактор, който да ви накара да изберете нашите врати блиндирани е, че те са конструирани от специалисти-дизайнери. Те работят по определени технологични и конструктивни методи и модели.

Качество на материалите

Също така ние използваме и отделяме изключително внимание на вида и качеството на материалите. Също и на начина на конструиране. Определяме дали съществува топлинното разширение на металите, подобряване на продължителността на експлоатация и спецификата на топлоизолация.

Сигурност и надеждност

Друг фактор, който да Ви накара да изберете нашите блиндирани врати е, че те са в пъти по-сигурни и по-здрави от слабите шперплатови, талашитени и дървени врати.

Трудно достъпни панти за вандали и крадци

Цялата конструкция на нашите метални блиндирани врати е така изработена, че пантите са трудно достъпни за външен достъп от вандали и крадци, които искат да влезнат във вашето жилище. А отключването на тези врати ( имащи качествени брави ) би спряло, който и да е крадец.

Богат избор на врати

Като фирма производителка на метални блиндирани врати „Каракашев и Син” ЕООД – разполага с огромно разнообразие от типове, модели, цветове, характеристики и допълнителни аксесоари за метални блиндирани врати. Единствено и само от Вашите предпочитания и финансови възможности зависи какви метални блиндирани врати ще изберете за вашето жилище, офис и т.н.

Нашите Блиндирани Врати

ТЕСТОВЕТЕ ПРЕЗ, КОИТО ПРЕМИНАВАТ НАШИТЕ БЛИНДИРАНИ ВРАТИ

Преди да достигнат до вас нашите висококачествени метални врати ( блиндирани врати ) трябва да преминат през поредица от различни тестове за качество и здравина на кострукцията и др.

Коефициент на пожароустойчивост

Всички метални блиндирани врати се тестват по различни начини. Целта е да се установят слабите места на металните блиндирани врати и да се измери температурата на разтапяне, на която могат да издържат. Един от начините за установяване на това е като металните блиндирани врати са изложени на пряк огън, създаден в изкуствена и реална среда. Т.е. колкото по-трудно се разтапят или деформират своята форма под влияние на огън, толкова повече могат да запазят жилището Ви или вашия офис.

На второ място можем да поставим теста за кражба с взлом

Този тест определя безброй различни тестове за издръжливост на металните блиндирани врати . Нашите инжинери се опитват по всякакви възможни начина да ги разбият, отключат или счупят. Като трябва да се вземе на внимание, че това са съвсем произволно подбрани блиндирани врати от различни партиди метални врати. Като инжинерите, които тестват вратите използват различни инструменти, които би използвал един крадец, опитващ се да разбие или отключи нашите блиндирани врати. С помощта на този важен тест се определя класа на издръжливост при кражба и влизане с взлом на дадените модели блиндирани врати.

Следващия тест е за шумоизолираност

Като той се състои в инсталирането на блиндирани врати в специална създадена стая за целта, с която се определя и доказва шумоизолираността на металните врати. Т.е. бива пускана специална озвучителна система в споменатата стая за да се измери силата на шума, който идва отвън. Така се определя към кой клас спадат дадените метални блиндирани врати, които са поставени на този тест. По този начин може да се провери как определени метални блиндирани врати запазват шума, който идва отвън.

И последния тест е този за използваемостта на металните блиндирани врати

Като цяло тестта може да покаже приблизително на какъв брой отворяния могат да издържат дадените блиндирани врати. Като за целта се използва специален вид оборудване. С него се измерва до колко металните блиндирани врати са устойчиви на многократно отваряне и затваряне. Трябва да се има предвид, че е много трудно да се дадът точно фиксирани и прецизни брой отваряния и затваряния, които може да направите с една врата. Затова стойностите са приблизителни и дават просто една представа на клиентите за живота на металните блиндирани врати.

Това са основните 4-рите теста, които ние правим. Съществуват и други тестове за нашите блиндирани врати, които ние прилагаме.